sk | pl | en
 
   

BAR  &  RESTAURANT  Route66

sa nachádza neďaleko centra mesta Liptovský Mikuláš v blízkosti shoping centra Billa, kde je k dispozícii parkovisko a sieť obchodov. "Authentic american Design" = Route66. Je rozdelená na prízemie s barom, reštauráciou a letnou terasou a poschodie, ktoré je prispôsobené pre "živé koncerty" a stretnutia.


Bar & reštaurácia

V najnavštevovanejšom bare v Liptovskom Mikuláši si môžte v pohode sadnúť za najdlhší barový pult na Slovensku, objednať si niektorý zo 153 druhov nápojov a pokojne si naň počkať pri sledovaní TV alebo veľkoplošných projektorov (160 cm úhlopriečka). Pivo čapujeme systémom DYNAX. Ponúkame tiež tankové pivo Pilsner Urquell a Veľkopopovický kozel - nepasterizované, stočené priamo z pivovaru. Ak zacítite hlad, alebo len pocítite chuť na niektoré jedlo, v pohode si objednajte, ale musíme vás upozorniť že kuchyňa je schopná prijať vaše želanie iba do 24,00.

Terasa

Letná terasa je v prevádzke ako názov naznačuje v čase príjemných vonkajších teplôt. Aj tu sa o vás postaráme. Môžete si kľudne objednávať nápoje a jedlá. Stretnutia, oslavy, výročia - nech už máte akýkoľvek dôvod, my vám ponúkame prostredie, ostatné je na vás.


Kuchyňa
Denné a týždenné menu á 3,60 € »»

je schopná prijať vaše želanie do 24. hodiny. 
Každý pracovný deň v čase od 11,00 do 14,30 hod.
ponúkame denné a týždenné menu.

 

Čo by ste o nás mali vedieť

  • Filozofiou našej reštaurácie je pri príprave jedál používať tie najkvalitnejšie produkty. Keďže sa snažíme podporovať slovenských výrobcov a chovateľov, nakupujeme čo najviac domácich výrobkov a hľadáme kvalitných slovenských dodávateľov, ideálne z Liptova.

  • Na prípravu hydinových jedál používame výlučne výrobky firmy Hyza, ktorá garantuje nielen slovenský pôvod hydiny, ale i miesto jej spracovania, kvalitu chovu a pravidelnú veterinárnu kontrolu.

  • Bravčové a hovädzie mäso má taktiež slovenský pôvod. (Svaman Myjava, Bitúnok Vestenice)

  • Klobásy a slanina podávané v našej reštaurácii neobsahujú rýchlosoľ.

  • Steakové mäso pochádza z prvotriednych chovov v Rakúsku, pretože množstvo, ktoré mesačne spotrebujeme, nám nevie garantovať žiadny slovenský výrobca.

  • Pri príprave jedál z hovädziny a kuraciny používame koreniny dovezené priamo z Kanady.

  • Syry a syrové nite pochádzajú z biofarmy vo Východnej a sú ručne formované. Mlieko na ich výrobu pochádza z vlastného chovu z horskej oblasti Vysokých Tatier.

  • Vegeta, ktorá sa používa v našej kuchyni, neobsahuje glutaman.

  • Fritovací olej je filtrovaný a pravidelne kontrolovaný prístrojom na meranie prepálenosti oleja.

  • Ako jediný podnik na Liptove čapujeme aj nepasterizovaný Pilsner Urquell a Velkopopovický Kozel priamo z pivných tankov. Sú to najčerstvejšie a teplotou neošetrené pivá, skladované pri ideálnych podmienkach. V pivných tankoch si zachovávajú  svoju prirodzenú rezkosť a naplno sa tak  prejavuje ich nenapodobiteľná chuť a vôňa.

  • Dodržiavanie pivnej kultúry je u nás pod dohľadom pivných sládkov. Na sanitáciu pivného potrubia používame certifikované sanitačné zariadenie a chemické prípravky. Sanitáciu vykonáva náš zamestnanec Milan Perašín, ktorý bol vyškolený v Plzeňskom Prazdroji a je držiteľom certifikátu profesionálneho sanitéra.

Interiér:

si môžete pozrieť
na virtuálnej 3D prehliadke

 

 

Káva + štrúdla
alebo Marlenka
v cene kávy

Každý deň v čase
od 9:00 do 11:00 hod.

Arašídová
nedeľa

Každú nedeľu
ARAŠÍDY ZDARMA

 
 
 

Copyright © 2017 Route 66 Design by ARTLANDIA